Γυαλια Ηλιου

Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια έτσι ώστε σε συνδυασμό με τους 100% προστατευτικούς φακούς τους να παρέχουν απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, τόσο στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια όσο και στις εσωτερικές δομές των ματιών όπως ο κρυσταλλοειδής φακός και ο αμφιβληστροειδής χιτώνας.

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ

Κάντε μια δήλωση για το ποιοι πραγματικά είστε σε αυτό το ταξίδι της ζωής επιλέγοντας αυτό τον ξεχωριστό για εσάς σκελετό οράσεως ο οποίος δεν κολακεύει μόνο το πρόσωπό σας αλλά αποκαλύπτει και πτυχές της προσωπικότητας σας.

Εργαστηρια

Τα εργαστήρια μας ακολουθούν ακριβείς μεθόδους ποιοτικού ελέγχου για κάθε ζεύγος γυαλιών που πρόκειται να παραδοθεί, εξασφαλίζοντας τα υψηλοτέρα πρότυπα ακρίβειας που βελτιώνουν την οπτική σας απόδοση και άνεση.

Εφαρμογη Φακων Επαφης

Οι φακοί επαφής προσφέρουν μια φανταστική εναλλακτική λύση από τα γυαλιά οράσεως αφού αυτά τα μικροσκοπικά οπτικά βοηθήματα σας απελευθερώνουν από το περιορισμένο οπτικό πεδίο του σκελετού σας, προσφέροντας σας νέους ορίζοντες ελευθερίας για να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο.

ΟΦΘΑΛΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Είναι πολύ σημαντικό για τους ενήλικες να επισκέπτονται τους ειδικούς σε τακτά χρονικά διαστήματα για την οφθαλμομέτρηση τους αφού κατά την οφθαλμομέτρηση μπορεί να εντοπιστούν προβλήματα όπως το Γλαύκωμα, η Εκφύλιση της Ωχράς κηλίδας, ο Καταρράκτης και η Διαβητική αμβφιβληστροειδοπάθεια.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Λεπτομερή αρχεία που αφορούν το οικογενειακό ιστορικό των ματιών καθώς και τις σχετικές λεπτομέρειες που προκύπτουν σε κάθε οφθαλμομέτρηση, καταχωρούνται στην προσωπική κάρτα του κάθε ασθενή οπτομετρίας μας. Μετά την πλήρη και ολοκληρωμένη οφθαλμομέτρηση σας, ο οπτομέτρης σας θα αξιολογήσει όλα τα αποτελέσματα, θα εξηγήσει και θα συζητήσει μαζί σας με λεπτομέρεια όλα τα ευρήματα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες για εσάς οπτικές λύσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τον τρόπο ζωής σας σε σχέση με τις προσωπικές οπτικές σας ανάγκες.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στα Οπτικά Ξενοφώντος επιλέγουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων για τους πελάτες μας. Θα είστε σε θέση να επιλέξετε το σκελετό οράσεως και τα γυαλιά του ήλιου σας από μια μεγάλη γκάμα της υψηλότερης ποιότητας γνωστών οίκων σε πολύ καλές τιμές που ταιριάζουν σε κάθε βαλάντιο. Oι προμηθευτές των φακών επαφής που διαθέτουμε, αντιπροσωπεύουν παγκοσμίου φήμης κατασκευάστριες εταιρείες φακών επαφής οι οποίες αδιάκοπα εκτελούν αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ακριβείας για τα προϊόντα τους.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Οξεία όραση δεν είναι μόνο απαραίτητη για δραστηριότητες όπως το οδήγημα αλλά μπορεί συχνά να αποτελέσει και τον καθοριστικό παράγοντα για μια καλή ποιότητα ζωής. Προσπαθούμε και δουλεύουμε καθημερινά έτσι ώστε όλοι μας οι ασθενείς οπτομετρίας να γνωρίζουν πόσο συχνά πρέπει να διεξάγεται η οφθαλμομέτρη τους σε σχέση πάντα με το οικογενειακό οφθαλμολογικό τους ιστορικό και την γενική κατάσταση της υγείας τους. Οι ασθενείς φακών επαφής μας λαμβάνουν ακριβείς και λεπτομερείς συμβουλές που αφορούν την υγεία των ματιών τους σε σχέση με τη χρήση των φακών επαφής τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στα Οπτικά Ξενοφώντος η ολοκληρωμένη σας οφθαλμομέτρηση θα πραγματοποιείται πάντοτε από τον προσωπικό σας οπτομέτρη. Κάθε ζευγάρι γυαλιών οράσεως που παραγγέλνεται, ετοιμάζεται με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Στη συνέχεια η κάθε παραγγελία ελέγχεται σε διάφορα στάδια της διαδικασίας τόσο για την ακρίβεια της συνταγής όσο και για την ποιότητα των προϊόντων. Η προσπάθεια μας για την επίτευξη του συντομότερου χρόνου παράδοσης για κάθε παραγγελία, είναι συνεχής ακόμα και για τους πελάτες μας στην Αγία Νάπα πολλοί από τους οποίους έχουν συνήθως ελάχιστο χρόνο παραμονής διαθέσιμο στο νησί.

1480 +

ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΩΝ

1690 +

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

33000 +

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

20 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

COVID-19 PLEASE WATCH THE FOLLOWING VIDEOS

ΔΩΡΕΑΝ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

eye tips new

ΔΩΡΕΑΝ - ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

icontact tips new

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευθέτηση του ραντεβού σας με την επαγγελματική μας ομάδα

alexnew

Γνωρίστε μας

Τα Οπτικά Ξενοφώντος ιδρύθηκαν το 1994 και από τότε προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οπτομετρίας. Πιστεύουμε έντονα στην επαγγελματική εξειδίκευση και ότι όλα τα μέλη που εμπλέκονται στην φροντίδα ματίων μια κοινότητας θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και μαζί προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Στα Οπτικά Ξενοφώντος κάθε μέλος της ομάδας μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξατομικευμένης φροντίδας σε όλους τους πελάτες μας. Ολόκληρο το προσωπικό και στα δύο καταστήματα μας δεσμεύεται για τη διασφάλιση της άνεσης και της ικανοποίησης του κάθε ασθενή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε έτσι ώστε η εξεύρεση του ραντεβού σας να βολεύει το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δουλέψει μαζί σας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προστατεύετε την όραση σας και να σας παρέχει  εναλλακτικές οπτικές λύσεις που εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής σας και τις οπτικές σας ανάγκες.

Τα καταστήματά μας

Το κατάστημα της Αγίας Νάπας (1994) είναι ένα τριώροφο, μοντέρνα διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο οπτικό κατάστημα. Βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οποία είναι ο κεντρικός δρόμος του γνωστού αυτού τουριστικού θέρετρου της Κύπρου, που οδηγεί στο γραφικό λιμάνι. Το κατάστημα της Λευκωσίας (1995) στεγάζεται σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο κτίριο του 18ου αιώνα και βρίσκεται στη καρδιά του παλαιού Στροβόλου. Το 1988 η κατεδάφιση του κτιρίου αυτού αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και τις διαμαρτυρίες ομάδων περιβαλλοντικών οργανώσεων. Κουβαλά περισσότερο από ένα αιώνα ιστορίας και έχει ένα εντυπωσιακό ύψος μεγαλύτερο από 8 μέτρα. Η όλη κατασκευή υποστηρίζεται από δύο περίτεχνα σκαλιστές καμάρες, ενώ ένα ξύλινο πάτωμα συμπληρώνεται όμορφα από σειρές ξύλινων δοκαριών που κρατάνε ψηλά την οροφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

faqnew22

 

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΣ

Η προσωπική προσεχτική φροντίδα που δίνεται σε κάθε ασθενή οπτομετρίας μας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαίτερες του οπτικές ανάγκες, είναι το κύριο μας χαρακτηριστικό.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια σε όλους μας τους πελάτες και όλους μας τους ασθενείς οπτομετρίας, και αυτή είναι και η κυριότερη αιτία που η σεβαστή πελατεία μας όχι μόνο αυξάνεται συνεχώς αλλά το κυριότερο, είναι και επαναλαμβανόμενη.

 

ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

LOGO1a

logo4

LOGO3a


 

 • Σας ευχαριστώ πολύ για τα καινούργια γυαλιά του Mark. Πραγματικά λατρεύει τα αθλητικά του γυαλιά τα οποία έχουν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στη ζωή του. Τώρα μπορεί να βλέπει καθαρά όταν κολυμπά και τον έχουν δεχτεί στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια σας.
  J. Gregory, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πολλές ευχαριστίες για μια πολύ λεπτομερή οφθαλμομέτρηση και τη φανταστική εξυπηρέτηση. Έχω ενημερώσει όλους μου τους φίλους για την εξυπηρέτηση σας και το οπτικό σας κατάστημα στην Αγία Νάπα.
  M. Linderen, Νορβηγία • Πως θα μπορούσαμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά; Πάντα μπορούμε να βασιστούμε πάνω σας και μας έχετε βοηθήσει τόσο πολύ κάθε φορά που το χρειαζόμασταν. Σήμερα τα γυαλιά του Α. έχουν φτάσει με το ταχυδρομείο και είναι κατενθουσιασμένος μαζί τους. Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά για μια ακόμη φορά. Σας ευχαριστώ.
  G Wikerfelt, Σουηδία
 • Χρησιμοποιώ τα καινούργια μου γυαλιά εδώ και δύο εβδομάδες και τα έχω συνηθίσει μια χαρά. Είμαι ανακουφισμένος και ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είχα άλλους πονοκεφάλους και έχω διαπιστώσει πως φοράω τα γυαλιά μου περισσότερο από ποτέ.
  A Chambers, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική δουλειά, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα καινούργια μου γυαλιά. Επίσης ευχαριστώ την βοηθό σας, μου έδωσε καλές συμβουλές.
  I Pelin, Switzerland
 • Πραγματικοί επαγγελματίες που έλαβαν υπόψη όλα τα δεδομένα και βρήκαν λύσεις στα προβλήματα όρασης μου. Θα τους συνιστούσα σε όλους μου τους φίλους.
  Δ. Προτέστος, Κύπρος
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση, αποτελεσματική και επαγγελματική εξυπηρέτηση που έλαβα στο κατάστημα σας. Οι διακοπές μου στην Αγία Νάπα ήταν πρώτης ποιότητας και δεν θα παραλείψω να προτείνω σε φίλους να επιλέξουν διακοπές στο νησί σας και συνάμα να έρθουν σε εσάς για επαγγελματικές συμβουλές.
  M Stockings, Norfolk
 • Σας ευχαριστώ που μας φροντίσατε για ακόμα μια φορά, όταν ήμασταν στην Αγία Νάπα την περασμένη βδομάδα. Σήμερα παρέλαβα τα καινούργια μου γυαλιά στο ταχυδρομείο και τα λατρεύω. Σας ευχαριστώ για την φανταστική εξυπηρέτηση.
  F Nielsen, Denmark

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ