Εργαστηρια

Ψηλή ποιότητα, επαγγελματικό επίπεδο

Εργαστήριο

Παρέχοντας την ακρίβεια και την ποιότητα στην ώρα τους

ESSILOR

Τα δύο καταστήματα των Οπτικών Ξενοφώντος είναι εξοπλισμένα με τα δικά τους εργαστήρια. Τελευταίας τεχνολογίας ESSILOR εξοπλισμός χρησιμοποιείται από προσοντούχους οπτικούς με πείρα πολλών χρόνων στην κοπή και εφαρμογή οπτικών φακών σε σκελετούς. Αυτό σημαίνει ότι τα γυαλιά οράσεως σας θα ετοιμαστούν με ακρίβεια σε ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Όλες οι επιδιορθώσεις γυαλιών γίνονται εντός των δύο εργαστηρίων μας. Όλα τα είδη σκελετών ετοιμάζονται στα δύο μας εργαστήρια συμπεριλαμβανομένου και των ‘γυμνών’ σκελετών οι οποίοι χρειάζονται ειδική συναρμολόγηση. Τα εργαστήρια μας ακολουθούν ακριβείς μεθόδους ελέγχου ποιότητας για κάθε ένα ζευγάρι γυαλιών που θα παραδοθεί, επιβεβαιώνοντας ότι το κάθε ένα ετοιμάζεται με φροντίδα και σύμφωνα με ψηλά πρότυπα ακρίβειας που βελτιώνουν την οπτική σας απόδοση και άνεση.

Εμείς στα Οπτικά Ξενοφώντος είμαστε παθιασμένοι με τον έλεγχο ποιότητας και οι προσοντούχοι οπτικοί μας θα ελέγξουν πρώτα προσεχτικά τους άκοπους οπτικούς φακούς σας (για παράδειγμα πολυεστιακούς φακούς) με την άφιξη των τελευταίων στο εργαστήριο από τις εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας. Παράγοντες όπως η ακρίβεια της συνταγής, το υλικό, οι επιστρώσεις και το χρώμα των οπτικών φακών θα ελεγχθεί προσεχτικά για κάθε παραγγελία. Αυτός ο προσεχτικός έλεγχος θα επαναληφθεί ξανά μόλις οι φακοί τοποθετηθούν στο σκελετό σας. Η ακρίβεια της συνταγής, η εμφάνιση του τελικού αποτελέσματος και οι επιστρώσεις των φακών θα ελεγχτούν ξανά αμέσως προτού τα γυαλιά σας μεταφερθούν στο χώρο υποδοχής του κάθε καταστήματος μας για παράδοση στον κάθε ένα από εσάς. Τα εργαστήρια μας σχεδιάστηκαν βάση των γνώσεων των ειδικών στην τεχνολογία, λειτουργούν βάση πολύχρονης κλινικής εμπειρίας αλλά κυρίως λειτουργούν με επαγγελματισμό για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Στην πραγματικότητα απλά παραδίδουν την ακρίβεια και την ποιότητα στον προγραμματισμένο ελάχιστο χρόνο.

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευθέτηση του ραντεβού σας με την επαγγελματική μας ομάδα

alexnew

Γνωρίστε μας

Τα Οπτικά Ξενοφώντος ιδρύθηκαν το 1994 και από τότε προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οπτομετρίας. Πιστεύουμε έντονα στην επαγγελματική εξειδίκευση και ότι όλα τα μέλη που εμπλέκονται στην φροντίδα ματίων μια κοινότητας θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και μαζί προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Στα Οπτικά Ξενοφώντος κάθε μέλος της ομάδας μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξατομικευμένης φροντίδας σε όλους τους πελάτες μας. Ολόκληρο το προσωπικό και στα δύο καταστήματα μας δεσμεύεται για τη διασφάλιση της άνεσης και της ικανοποίησης του κάθε ασθενή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε έτσι ώστε η εξεύρεση του ραντεβού σας να βολεύει το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δουλέψει μαζί σας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προστατεύετε την όραση σας και να σας παρέχει  εναλλακτικές οπτικές λύσεις που εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής σας και τις οπτικές σας ανάγκες.

Τα καταστήματά μας

Το κατάστημα της Αγίας Νάπας (1994) είναι ένα τριώροφο, μοντέρνα διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο οπτικό κατάστημα. Βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οποία είναι ο κεντρικός δρόμος του γνωστού αυτού τουριστικού θέρετρου της Κύπρου, που οδηγεί στο γραφικό λιμάνι. Το κατάστημα της Λευκωσίας (1995) στεγάζεται σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο κτίριο του 18ου αιώνα και βρίσκεται στη καρδιά του παλαιού Στροβόλου. Το 1988 η κατεδάφιση του κτιρίου αυτού αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και τις διαμαρτυρίες ομάδων περιβαλλοντικών οργανώσεων. Κουβαλά περισσότερο από ένα αιώνα ιστορίας και έχει ένα εντυπωσιακό ύψος μεγαλύτερο από 8 μέτρα. Η όλη κατασκευή υποστηρίζεται από δύο περίτεχνα σκαλιστές καμάρες, ενώ ένα ξύλινο πάτωμα συμπληρώνεται όμορφα από σειρές ξύλινων δοκαριών που κρατάνε ψηλά την οροφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

faqnew22

 

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΣ

Η προσωπική προσεχτική φροντίδα που δίνεται σε κάθε ασθενή οπτομετρίας μας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαίτερες του οπτικές ανάγκες, είναι το κύριο μας χαρακτηριστικό.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια σε όλους μας τους πελάτες και όλους μας τους ασθενείς οπτομετρίας, και αυτή είναι και η κυριότερη αιτία που η σεβαστή πελατεία μας όχι μόνο αυξάνεται συνεχώς αλλά το κυριότερο, είναι και επαναλαμβανόμενη.

 

ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

LOGO1a

logo4

LOGO3a