ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

Χειρισμός ειδικών περιπτώσεων με εμπειρία

CONT LENS FITTINGΕφαρμογή ειδικών φακών επαφής

Για κάποιους ανθρώπους οι φακοί επαφής δεν είναι απλά μια υπέροχη εναλλακτική λύση στα γυαλιά (γιατί απλά τους χαρίζουν ένα απεριόριστο οπτικό πεδίο), αλλά γιατί τους παρέχουν την μοναδική λύση όρασης για την καθημερινή τους ζωή.  Παθήσεις του κερατοειδούς όπως είναι ο Κερατόκωνος εμποδίζουν τις περισσότερες φορές τον ασθενή να βλέπει καθαρά ακόμη και με γυαλιά.  Η μειωμένη και στρεβλωμένη όραση με τα γυαλιά συχνά επηρεάζει καταστροφικά την ποιότητα της ζωής αυτών των ασθενών, ιδιαίτερα αν η όρασή τους δεν είναι επαρκής για οδήγηση ή για να ασκούν το επάγγελμα τους.     

Στα Οπτικά Ξενοφώντος προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εφαρμογής ειδικών φακών επαφής όχι μόνο για ασθενείς με παθήσεις του κερατοειδούς αλλά και για ασθενείς οι οποίοι:

  • Έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση κερατοειδούς – σύμφωνα με μελέτη που διενεργήθηκε στο Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο Moorfields του Λονδίνου, περίπου 50% των ασθενών με κερατόκωνο οι οποίοι υπέστησαν μεταμόσχευση κερατοειδούς, θα χρειαστούν ειδική εφαρμογή φακών επαφής μετεγχειρητικά προκειμένου να βελτιωθεί επαρκώς η όρασή τους.
  • Υποφέρουν από σοβαρό σύνδρομο ξηροφθαλμίας το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή οφθαλμική δυσφορία καθώς και κακή όραση
  • Δεν είναι ικανοί να πετύχουν καλή όραση με γυαλιά λόγω τραύματος στο οποίο έχουν υποστεί στο ένα ή και στα δύο μάτια (τέτοια τραύματα συνήθως επηρεάζουν την πρόσθια επιφάνεια του ματιού)
  • Δεν αισθάνονται άνετα στο έντονο φως λόγω οφθαλμικού τραύματος το οποίο έχει προσβάλει την ίριδα
  • Έχουν υποστεί ανεπιτυχή διαθλαστική χειρουργική επέμβαση στο παρελθόν και ως αποτέλεσμα μπορούν να έχουν ικανοποιητική όραση μόνο με φακούς επαφής ειδικής εφαρμογής

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευθέτηση του ραντεβού σας με την επαγγελματική μας ομάδα

alexnew

Γνωρίστε μας

Τα Οπτικά Ξενοφώντος ιδρύθηκαν το 1994 και από τότε προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οπτομετρίας. Πιστεύουμε έντονα στην επαγγελματική εξειδίκευση και ότι όλα τα μέλη που εμπλέκονται στην φροντίδα ματίων μια κοινότητας θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και μαζί προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Στα Οπτικά Ξενοφώντος κάθε μέλος της ομάδας μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξατομικευμένης φροντίδας σε όλους τους πελάτες μας. Ολόκληρο το προσωπικό και στα δύο καταστήματα μας δεσμεύεται για τη διασφάλιση της άνεσης και της ικανοποίησης του κάθε ασθενή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε έτσι ώστε η εξεύρεση του ραντεβού σας να βολεύει το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δουλέψει μαζί σας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προστατεύετε την όραση σας και να σας παρέχει  εναλλακτικές οπτικές λύσεις που εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής σας και τις οπτικές σας ανάγκες.

Τα καταστήματά μας

Το κατάστημα της Αγίας Νάπας (1994) είναι ένα τριώροφο, μοντέρνα διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο οπτικό κατάστημα. Βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οποία είναι ο κεντρικός δρόμος του γνωστού αυτού τουριστικού θέρετρου της Κύπρου, που οδηγεί στο γραφικό λιμάνι. Το κατάστημα της Λευκωσίας (1995) στεγάζεται σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο κτίριο του 18ου αιώνα και βρίσκεται στη καρδιά του παλαιού Στροβόλου. Το 1988 η κατεδάφιση του κτιρίου αυτού αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και τις διαμαρτυρίες ομάδων περιβαλλοντικών οργανώσεων. Κουβαλά περισσότερο από ένα αιώνα ιστορίας και έχει ένα εντυπωσιακό ύψος μεγαλύτερο από 8 μέτρα. Η όλη κατασκευή υποστηρίζεται από δύο περίτεχνα σκαλιστές καμάρες, ενώ ένα ξύλινο πάτωμα συμπληρώνεται όμορφα από σειρές ξύλινων δοκαριών που κρατάνε ψηλά την οροφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

faqnew22

 

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΣ

Η προσωπική προσεχτική φροντίδα που δίνεται σε κάθε ασθενή οπτομετρίας μας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαίτερες του οπτικές ανάγκες, είναι το κύριο μας χαρακτηριστικό.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια σε όλους μας τους πελάτες και όλους μας τους ασθενείς οπτομετρίας, και αυτή είναι και η κυριότερη αιτία που η σεβαστή πελατεία μας όχι μόνο αυξάνεται συνεχώς αλλά το κυριότερο, είναι και επαναλαμβανόμενη.

 

ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

LOGO1a

logo4

LOGO3a