ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα για μας

team spiritΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από τότε που άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα στην Αγία Νάπα το 1994, το κύριο μας μέλημα είναι η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας όλων των πελατών μας με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών οπτομετρίας. Το μεγάλο μας πάθος για άριστη όραση και τη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών έχει ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο μέσα στα χρόνια. Το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια  να δουλεύουμε με ασθενείς όλων των ηλικιών, από όλη την Ευρώπη, είναι για μας πολύ ενδιαφέρον και μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Η αφοσιωμένη επαγγελματική μας ομάδα χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχει σε εσάς άψογη όραση, έχοντας υπόψη τις δικές σας προσωπικές ανάγκες οι οποίες καθορίζονται από τον δικό σας τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό βέβαια να θυμάστε ότι το να βλέπετε καλά με ή χωρίς γυαλιά δεν σημαίνει ότι η υγεία των ματιών σας έχει ελεγχθεί. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας πλήρης οφθαλμομέτρησης, κάποιες οφθαλμολογικές παθήσεις μπορούν να εντοπιστούν σε πρώιμο στάδιο και έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον οφθαλμίατρο αποτελεσματικότερα. Να θυμάστε πως μια ολοκληρωμένη οφθαλμομέτρηση πρέπει να διεξάγεται τουλάχιστο κάθε δύο χρόνια για τους πλείστους ενήλικες (παρακαλούμε όπως διαβάσετε την ξεχωριστή σελίδα για την οφθαλμομέτρηση για περισσότερες πληροφορίες).

Πλήρης και ολοκληρωμένες οφθαλμομετρήσεις διεξάγονται καθημερινά και στα δύο μας καταστήματα. Όλες οι οφθαλμομετρήσεις διεξάγονται μόνο από τους  Οπτομέτρες μας οι οποίοι αφού έχουν εξασφαλίσει τα πτυχία τους στον εξειδικευμένο κλάδο της Οπτομετρίας (Bsc(Hons) in Optometry), έχουν στην συνέχεια εκπαιδευτεί σε αυτόν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του οπτομέτρη. Η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος του οπτομέτρη έχει επιτευχθεί και από τους δύο στο Λονδίνο στα μέσα της δεκαετίας του 90’ και έκτοτε είναι και οι δύο μέλη του Βρετανικού Κολλεγίου Οπτομετρών (MCOptom). Αυτό σημαίνει ότι συνεχώς ενημερώνονται πάνω σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Οπτομετρίας και συμπληρώνουν κάθε έτος τις απαιτήσεις του συνεχούς συστήματος εκπαίδευσης που θέτει το Γενικό Οπτικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου (το οποίο είναι και το επαγγελματικό σώμα υπεύθυνο για το επάγγελμα του Οπτομέτρη στο Η.Β.).

Η όραση είναι ένα πολύτιμο αγαθό που δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται δεδομένο. Η δέσμευση μας να φροντίζουμε για την όραση σας, συμπεριλαμβάνει και την  επιθυμία μας να σας μεταδώσουμε την ακόλουθη σκέψη:

‘ποτέ να μην ξεχνάτε να είστε ευγνώμονες για τα πάντα που συνθέτουν τον όμορφο κόσμο γύρω σας, να εμπλουτίζετε τη ζωή σας κάθε μέρα απορροφώντας με τα μάτια σας όλα αυτά που περιβάλλουν την ζωή σας: από την κάθε λεπτομέρεια που μας χαρίζει η ομορφιά της φύσης μέχρι τα ζεστά πρόσωπα των αγαπημένων σας – να ευχαριστείτε συνεχώς για αυτό το δώρο που σας δόθηκε… με ένα ζεστό αληθινό χαμόγελο. Και πραγματικά..., αληθινό είναι μόνο αν μαζί με τα χείλη σας χαμογελά και το μοναδικό ζευγάρι των ματιών σας’.
 

‘Οπότε να τα φροντίζετε, γιατί ποτέ δεν θα πάρετε δεύτερο ζευγάρι’

(Πατήστε το εικονίδιο του Linkedin για το κάθε προφίλ - αρχείο ξεχωριστά)

 linkedin  blank linkedin 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διευθέτηση του ραντεβού σας με την επαγγελματική μας ομάδα

alexnew

Γνωρίστε μας

Τα Οπτικά Ξενοφώντος ιδρύθηκαν το 1994 και από τότε προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οπτομετρίας. Πιστεύουμε έντονα στην επαγγελματική εξειδίκευση και ότι όλα τα μέλη που εμπλέκονται στην φροντίδα ματίων μια κοινότητας θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και μαζί προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού. Στα Οπτικά Ξενοφώντος κάθε μέλος της ομάδας μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξατομικευμένης φροντίδας σε όλους τους πελάτες μας. Ολόκληρο το προσωπικό και στα δύο καταστήματα μας δεσμεύεται για τη διασφάλιση της άνεσης και της ικανοποίησης του κάθε ασθενή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε έτσι ώστε η εξεύρεση του ραντεβού σας να βολεύει το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα δουλέψει μαζί σας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προστατεύετε την όραση σας και να σας παρέχει  εναλλακτικές οπτικές λύσεις που εξυπηρετούν αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής σας και τις οπτικές σας ανάγκες.

Τα καταστήματά μας

Το κατάστημα της Αγίας Νάπας (1994) είναι ένα τριώροφο, μοντέρνα διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο οπτικό κατάστημα. Βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οποία είναι ο κεντρικός δρόμος του γνωστού αυτού τουριστικού θέρετρου της Κύπρου, που οδηγεί στο γραφικό λιμάνι. Το κατάστημα της Λευκωσίας (1995) στεγάζεται σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο κτίριο του 18ου αιώνα και βρίσκεται στη καρδιά του παλαιού Στροβόλου. Το 1988 η κατεδάφιση του κτιρίου αυτού αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και τις διαμαρτυρίες ομάδων περιβαλλοντικών οργανώσεων. Κουβαλά περισσότερο από ένα αιώνα ιστορίας και έχει ένα εντυπωσιακό ύψος μεγαλύτερο από 8 μέτρα. Η όλη κατασκευή υποστηρίζεται από δύο περίτεχνα σκαλιστές καμάρες, ενώ ένα ξύλινο πάτωμα συμπληρώνεται όμορφα από σειρές ξύλινων δοκαριών που κρατάνε ψηλά την οροφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

faqnew22

 

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΣ

Η προσωπική προσεχτική φροντίδα που δίνεται σε κάθε ασθενή οπτομετρίας μας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαίτερες του οπτικές ανάγκες, είναι το κύριο μας χαρακτηριστικό.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια σε όλους μας τους πελάτες και όλους μας τους ασθενείς οπτομετρίας, και αυτή είναι και η κυριότερη αιτία που η σεβαστή πελατεία μας όχι μόνο αυξάνεται συνεχώς αλλά το κυριότερο, είναι και επαναλαμβανόμενη.